Liverpool på førstepladsen efter keeperkoks og tordendrøn

Liverpool tog torsdag aften en noget usikker sejr, da Sheffield United slog vejen forbi Anfield. Kampen bød på målmandskiks, selvmål og en kanonkugle af et mål fra Alexis Mac Allister.

D. Núñez
17′
A. Mac Allister
76′
C. Gakpo
90′
C. Bradley
58′
45′
90′
  • Kampen var ikke engang et minut gammel, da Sheffield United bed fra sig og var ved at sende chokbølger gennem Anfield. Opgøret skulle dog hen til det 17. minut for at finde sin første scoring efter et regulært keeperkoks af Ivo Grbic, som sparkede bolden ind på Darwin Nunez
  • Liverpool havde det meste af spillet, men havde svært ved at skabe de store chancer. Sheffield var sjældne gæster i Liverpools felt, men efter en time headede Gustavo Hamer bolden ind på unge Conor Bradley, og det snød i Caoimhín Kelleher i Liverpool-målet. 1-1 og chok på Anfield
  • Liverpool jagtede den forløsende scoring, som kunne sende dem tilbage på førstepladsen i Premier League. Og med et kvarter kanonerede Alexis Mac Allister bolden utageligt ind bag en nådesløs Grbic. Kort før slutfløjt scorede Cody Gakpo til kampens resultat 3-1. Dermed er Liverpool igen på førstepladsen i tabellen

Liverpool 1-0 Sheffield United (Darwin Nunez, 17′)

Liverpool 1-1 Sheffield United (Selvmål, Conor Bradley, 58′)

Liverpool 2-1 Sheffield United (Alexis Mac Allister, 75′)

Liverpool 3-1 Sheffield United (Cody Gakpo, 89′)