Premier League

Optimistisk Everton-boss: Et skridt i den rigtige retning

Everton er faretruende tæt på nedrykningsstregen, men det får ikke træner Sean Dyche til at bekymre sig.

Everton-træner Sean Dyche klapper ud mod publikum efter klubbens 1-1 kamp mod Newcastle på Skt. James Park.
Foto: Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

Everton er uden sejr i 13 Premier League-kampe.

Tirsdag sikrede de sig dog et vigtigt point i udekampen med Newcastle, som endte 1-1.

Everton-træner Sean Dyche tager da også de positive briller på, når han skal evaluere kampen, hvor også Calvert-Lewin scorede sit første mål i 24 kampe.

– Vi var skuffede i lørdags, præstationen var lidt flad. I aften var en rigtig god præstation, især i anden halvleg. Vi fik endelig et straffespark, dem får vi ikke mange af. De tog den rigtige beslutning, og vi scorede.

En mand, der har haft svært ved at finde netmaskerne i de seneste sæsoner, som ellers plejede at score flittigt er angriber Dominic Calvert-Lewin.

– Han har arbejdet hårdt og kommet ind på de rigtige områder. Han rammer den godt nok (på straffesparket, red.) til at gå ind, og jeg er glad for ham og gruppen.

– Det her job var ikke bare “en gåtur i parken”, da jeg fik det, og det er det stadig ikke, der er lang vej igen, men der er mange skridt, vi tager i den rigtige retning. Jeg ved, at vi er i stand til at få sejre og resultater. Vi har ikke scoret så mange mål, som vi gerne ville, men mentaliteten er rigtig og helt sikkert rigtig i aften.

Everton møder lørdag eftermiddag Burnley i et decideret bundopgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P