3F Superligaen

Madsen om Silkeborg-tilråb: De fleste er kommet videre

Selvom det efterhånden er ret lang tid siden, at Mads Emil Madsen spillede for Silkeborg, oplevede han alligevel en del tilråb fra hjemmeholdets fans, da AGF mandag besøgte JYSK Park. Det synes han er lidt ærgerligt, men han mener, at de rigtige fans er kommet videre.

Mads Emil Madsen dribler rundt på Jysk Park.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fodbold er følelser, og det gør ondt, når en spiller, man har kært, skifter til et rivaliserende hold.

Men nu var det heller ikke et direkte skifte fra Silkeborg til AGF, som Mads Emil Madsen lavede. Han var først i LASK og sidenhen Slavia Prag, før han i 2022 skiftede til AGF.

Alligevel oplevede midtbanemotoren en del tilråb, da AGF var på besøg hos netop Silkeborg på JYSK Park mandag aften i et 2-2 brag, der bød på usædvanlige målscorere.

Efter kampen interviewede Viaplay så Madsen, hvor det blandt andet kom til at handle om de tilråb, som den hjemvendte profil havde oplevet.

– Det er lidt ærgerligt, at de buher af mig. Jeg har stadig kæmpe respekt for mange spillere og mennesker omkring klubben (Silkeborg, red.).

– Men jeg er lidt ligeglad, hvis jeg skal være ærlig. Det er ikke de mennesker, der betyder noget for mig. De fleste er jo kommet videre, sagde Madsen til Viaplay efter kampen.

Det var da også helt tilbage i sommeren 2020, at Madsen skiftede Silkeborg ud med Østrigske LASK, efter at have tilbragt sine ungdomsår og første profesionelle tid i Søhøjlandet.

Med pointdeleren ligger AGF og Silkeborg nederst i Superligaens mesterskabsspil, hvor ‘De Hviie’ har tre point op til FC Nordsjælland, der ligger nummer fire.

Næste gang AGF skal forsøge at indhente Nordsjælland er søndag den 7. april, når FC Midtjylland slår turen forbi Ceres Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P