HB Køge trækker AC Horsens med i bundstrid med storsejr

AC Horsens var skuffede over ikke at komme med i oprykningsspillet, og mandag blev østjyderne så ydmyget i udekampen i Køge i nedrykningsspillets første kamp.

HB Køge Logo

Ét point i de seneste seks kampe.

Krisen kradser i AC Horsens, som mandag rejste fra HB Køge med et nederlag på ikke mindre end 5-0.

Det var to af NordicBet Ligaens formmæssigt dårligste mandskaber, der mandag mødtes på Capelli Sport Stadion i Køge.

HB Køge gik ind til den første kamp i nedrykningsspillet med bare fire point i de seneste ni kampe.

Veteranen Mike Jensen åbnede scoringen midtvejs i første halvleg, og først efter 60 minutter blev den føring fordoblet, da Casper Jørgensen gjorde det til 2-0.

Erkan Semovski gjorde det kort efter til 3-0, inden Jafar Arias med to scoringer på fire minutter gjorde det til 4-0 og 5-0.

Med sejren og de tre point genetablerer HB Køge forspringet på fire point ned til Næstved under nedrykningsstregen.

Til den anden side har AC Horsens fire point ned til HB Køge.