Premier League

De Zerbi om Brighton-forlængelse: Ikke lige nu

Roberto de Zerbi er blevet nævnt som potentiel arvtager i både Liverpool og Barcelona, hvor Jürgen Klopp og Xavi vinker farvel til sommer. Lørdag kom den italienske Brighton-træner med en udtalelse, der aktualiserer rygterne yderligere.

Roberto De Zerbi forlænger angiveligt ikke i Brighton.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er angiveligt mange store klubber, der har Brightons Roberto De Zerbi på trænerblokken.

Både Liverpool og Barcelona, der begge står trænerløse til sommer, er blevet nævnt som potentielle arbejdsgivere for den italienske mirakelmager, der i sidste sæson sørgede for Brightons bedste sæson nogensinde.

Lørdag blev 44-årige De Zerbi så spurgt ind til sin kontraktsituation i Brighton, hvor han smed yderligere med brænde på det antændte transferbål.

– Ny kontrakt i Brighton? Lige nu er svaret nej. Jeg er nødt til at tale med Tony Bloom (ejer og formand i Brighton, red.) om klubbens planer for at afgøre min fremtid.

– Jeg vil vide, hvad planen er, så jeg kan fastholde mine ambitioner, siger De Zerbi, ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

De Zerbi har kontrakt med Brighton indtil sommeren 2026. Men italieneren er angiveligt på blokken i Liverpool, der øjensynligt ikke formår at lande en aftale med Xabi Alonso.

Brighton og De Zerbi tørner sammen med netop Liverpool på Anfield søndag den 31. marts klokken 15. Kampen kan ses på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P