Kæmpe drama! Tottenham redder æren mod Luton

Det var en hæsblæsende affære, der lørdag fandt sted på Tottenham Hotspur Stadium. Kampen bød på et comeback til hjemmeholdet, der både brændte kæmpe chancer og var millimeter fra føringsmålet.

Son er glad for at bringe Tottenham foran hjemme mod Luton 2-1.
M. van de Ven
52′
45′
90′
  • 3′ Der skulle blot gå tre minutter, før gæsterne fra Luton fandt Tottenhams netmasker. Dette skete gennem Tahith Chong. Heung-min Son vil ærgre sig over, at han ramte begge stolper, da sydkoreaneren fandt sig selv foran et åbent Luton-mål i det 27. minut

• Den indskiftede Brennan Johnson lavede et præcist indlæg, som Lutons Issa Kaboré sparkede i eget mål til stillingen 1-1. Lidt efter er Spurs tæt på at komme foran, da bolden danser henad Lutons mållinje

• I det 85. minut faldt forløsningen så langt om længe for hjemmeholdet, da Heung-min Son gennem en afretning sendte Tottenham foran. Kampen sluttede dermed 2-1

Tottenham 0-1 Luton (Chong, 3′):

Tottenham 0-1 Luton (Son kæmpe chance, 27′):

Tottenham 1-1 Luton (Kaboré, 51′):

Tottenham 1-1 Luton (Johnson millimeter fra mål, 77′):

Dette highlight er endnu ikke tilgængeligt.

Tottenham 2-1 Luton (Son, 85′):