Oddset Pokalen

Rösler om Gift Links-drøn: Havde godt set den komme

Godt nok har Gift Links holdt en lang pause fra rollen som målscorer i AGF. Alligevel er klubbens cheftræner, Uwe Rösler, ikke overrasket over sydafrikanerens vanvittige mål i Farum fredag.

Uwe Rösler i færd med at dirigere AGF i semifinalen mod FC Nordsjælland.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Ikke siden 2021/22-sæsonen havde Gift Links formået at score for AGF.

Det blev der dog lavet om på fredag, da han i dén grad fik markeret sig som en spiller, der stadig kan ramme bolden lige i røven og sende den i mål.

Fra distancen klappede den sydafrikanske wingback til bolden efter en halv time, og så stod der ellers 0-1 til AGF, som endte med at sejre 2-3 over FC Nordsjælland i den første af to indbyrdes pokalsemifinaler.

Selvom det er år siden, at Gift Links har været i målscorerens rolle, så kom fredagens drømmemål ikke bag på AGF-cheftræner Uwe Rösler.

– For at være ærlig, så havde jeg godt set den (Gift Links’ scoring, red.) komme. Han har scoret regelmæssigt i de seneste træningspas.

– Det var virkelig godt. Han var fænomenal i de første 10 minutter af kampen. Jeg synes, at [Martin] Frese var virkelig heldig med ikke at få et gult kort, for han nedlagde ham to gange.

– Gift Links er en virkelig vigtig spiller for os. Målet kommer til at gøre meget godt for ham i forhold til selvtillid – at han kan score mål.

– Jeg synes, at han var virkelig ihærdig. Han gjorde det godt i duellerne. God i omstillingerne. Scorede målet. Han var virkelig vigtig for os, siger AGF-cheftrænerne til campo.dk og de øvrige medier på Right to Dream Park.

AGF-boss langer ud efter “formatløse” FCN: En enorm uskik

Gift Links får mulighed for at komme på måltavlen igen næste gang mandag, hvor Silkeborg IF venter på udebane i den første runde af mesterskabsspillet.

Returopgøret i Oddset Pokalen-semifinalen mod FC Nordsjælland spilles i Aarhus den 11. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P