3F Superligaen

FCM-talent er vendt hjem: Svært at gå ind på et tophold

Valdemar Byskov var i efteråret udlejet til FC Midtjyllands portugisiske søsterklub, C.D. Mafra. Nu er han vendt retur til den jyske hede, hvor situationen ikke er helt den samme, som da han drog mod sydligere himmelstrøg.

Valdemar Byskov i aktion for FC Midtjylland mod Lazio.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Valdemar Byskov har længe været et af de største talenter i FC Midtjylland.

Under den nu overståede landsholdspause fik han også vist sig frem sammen med det danske U19-landshold, der for første gang nogensinde har kvalificeret sig til en EM-slutrunde.

Her bidrog han blandt andet med to scoringer i den første gruppekamp, hvor det blev til en 3-1-sejr over Serbien.

Men selvom talentet er åbenlyst, så er det kun blevet til små 20 minutters superligafodbold for den unge offensivspiller i denne sæson.

Det skyldes til dels, at han i efteråret var en tur nede i FC Midtjyllands portugisiske søsterklub, C.D. Mafra, hvor han fik tilegnet sig god erfaring.

– Jeg er modnet meget i forhold til det her med at have boet ude med en ny kultur og en ny trænerstab at skulle imponere. Så jeg vil helt klart sige, at det her med at indgå i nye relationer, har hjulpet mig. Også da jeg kom tilbage og stod med et halvt nyt hold, siger han til campo.dk.

Dertil skyldes det ifølge ham selv også, at situationen i FC Midtjylland er en lidt anden, end den han vinkede farvel til.

– Det er jo et godt hold, jeg er kommet tilbage på. Det er ikke bare lige sådan at gå ind på et hold, der ligger nummer ét.

– Jeg kom hjem til et meget sammentømret hold. Et hold med masser af fightervilje og smil på. Jeg nyder det til træning hver dag.

– Så jeg kæmper og kæmper, men det er træningen, der gør det. Så jeg træner videre og fortsætter, som jeg har gjort.

– Jeg synes egentlig, at udviklingen har været god. Og det er jo klart, at man smiler lidt ekstra, når man ligger nummer ét, siger han.

Midtjyderne sluttede på syvendepladsen i forrige sæson, mens man nu topper Superligaen i Herning/Ikast-området.

Første kamp i mesterskabsspillet for Valdemar Byskov og co. er mandag den 1. april hjemme mod FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P