Ungdomslandshold

Bøving og Biereth: Klub- og landsholdskolleger

Mika Biereth og William Bøving har fundet hinanden på klubplan, men nu også på det danske U21-landshold, hvor de to unge danskere deler omklædningsrum.

Mika Biereth skyder på mål i Danmarks U21-landsholdskamp imod Litauen.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Mika Biereth og William Bøving er ikke kun holdkammerater på det danske U21-landshold.

På klubplan er de to nemlig også at finde i den samme klub – nemlig østrigske Sturm Graz.

Her tog Bøving, som har været i den østrigske klub siden 2022, godt imod Biereth, som sluttede sig til klubben på en lejeaftale fra Arsenal i januar.

De to er da også begyndt at finde hinanden både på klubplan, men også på U21-landsholdet.

– Nu har jeg lært ham at kende, siden han kom til i vinter. Jeg kendte ham ikke rigtigt før det, men han er en god gut, og vi er begyndt at finde hinanden rigtig godt efterhånden.

– Også hjemme i klubben. Det er dejligt, at vi spiller på landsholdet sammen, det er kun godt for relationen og humøret, fortæller William Bøving til campo.dk

Mika Biereth har da også kun gode ting at sige om sin klub- og landsholdskollega.

– Willy [William Bøving, red.] er en god fyr, og vi taler meget sammen i Sturm Graz. Han har hjulpet mig meget her på U21-landsholdet.

– Vi har spillet et par kampe sammen i Østrig oppe foran, og jeg synes, vi har en god forbindelse. Vi holder altid øje med hinanden på banen, men også uden for banen, fortæller Mika Biereth til campo.dk

Indtil videre har de to U21-landsholdsspillere optrådt ni gange sammen, hvor Bøving har scoret to mål, og Biereth har lavet seks.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P