Allsvenskan

Efter tre lejeophold: Winther færdig i FC Augsburg

Frederik Winther er netop blevet præsenteret som ny spiller i den svenske klub Hammarby IF.

Frederik Winther i Superliga-kampen mellem Randers FC og Brøndby IF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Frederik Winther er landet i svensk fodbold.

Fremover bliver det Hammarby IF, der får glæde af den tidligere Brøndby-stopper, efter lejeopholdet i Estoril blev afbrudt.

Den svenske klub har nemlig bekræftet, at Frederik Winther tilslutter sig klubben på en permanent aftale efter sit skifte fra FC Augsburg.

Frederik Winther i Superliga-kampen mellem Randers FC og Brøndby IF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Vi er meget glade for at være kommet i mål med denne handel. Frederik er en spiller, vi har kendt længe, og hans kvaliteter er præcis, hvad vi leder efter i forhold til størrelse, hurtighed og en god pasningsfod, fortæller Hammarby IF’s sportsdirektør, Mikael Hjelmberg.

– Vi er overbeviste om, at Frederik vil bringe kvalitet til Hammarby både på kort og lang sigt. Trods sin unge alder har han allerede spillet i Bundesligaen, Superligaen og senest et kortere ophold i Portugal.

Hammarby IF meddeler også, at Frederik Winther er klar, og at han potentielt kan få sin debut på søndag, når klubben møder Kalmar i Allsvenskan-premieren.

I Bundesliga-klubben blev det blot til syv optrædener for Augsburgs førstehold, hvor klubben også af tre forskellige omgange udlejede danskeren.

Her blev det til ophold i Winthers tidligere klub Lyngby, Brøndby og senest Estoril i Portugal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P