Brillante Bellingham aflyser Tielemans-show i sidste sekund

Tirsdag aften var Yuri Tielemans flyvende, men alligevel formåede Jude Bellingham at stjæle overskrifterne, da England spillede lige op med Belgien i en venskabskamp på Wembley Stadium.

Jude Bellingham og Leandro Trossard i duel i en venskabskamp mellem England og Belgien.

I absolut sidste sekund dukkede han op.

Jude Bellingham sikrede England et uafgjort resultat, da Belgien tirsdag aften lagde vejen forbi Wembley Stadium.

Udover midtbanespilleren fra Real Madrid var det især Belgiens Yuri Tielemans, der strålede med sine to scoringer i en kamp, der endte 2-2.

Tielemans første scoring, som Amadou Onana noterede sig en assist for, blev sat ind efter 11 minutter.

Kampens andet mål blev Englands eneste, og det blev scoret af Ivan Toney, der spillede sin blot anden landskamp præcis et år efter, han fik debut mod Ukraine.

Det var også Toneys første mål for englænderne, da han udlignede på straffespark.

Danmark vinder lunken sejr over upåagtede Færøerne

Tielemans andet mål blev scoret efter 36 minutter, da han satte hovedet på et flot yderside-indlæg fra Romelu Lukaku.

Sekunder inden slutfløjtet nåede Bellingham dog at redde sit land, da han nettede til 2-2 i det femte tillægsminut.