Ungdomslandshold

Mika Biereth drømmer om A-landsholdet: Ser op til Højlund

Mika Biereth har taget Sturm Graz med storm, og det samme har en nu aktuel A-landsholdsspiller også gjort før – nemlig Rasmus Højlund.

Mika Biereth under Conference League-kampen imod Slovan Bratislava for Sturm Graz.
Foto: Radovan Stoklasa/Reuters/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Mika Biereth bevæger sig i fodsporene af Rasmus Højlund.

Angriberen er nemlig udlejet fra den engelske storklub Arsenal til Manchester United-stjernens tidligere klub østrigske Sturm Graz.

Her må U21-landsholdsspilleren siges at have grebet chancen, hvorfor han nu også drømmer om A-landsholdet.

Mika Biereth under Conference League-kampen imod Slovan Bratislava for Sturm Graz.
Foto: Radovan Stoklasa/Reuters/Ritzau Scanpix

– Selvfølgelig er det noget, som jeg vil se om jeg kan opnå, men jeg tror det eneste, jeg kan gøre lige nu, er at fokusere på mig selv.

– Ved at spille så mange kampe som muligt og score så mange mål, som jeg kan. Beslutningen er jo ikke op til mig, men forhåbentligt sker det en dag.

Netop Rasmus Højlund er da også et forbillede for Mika Biereth, som håber at kunne gøre den aktuelle A-landsholdsstjerne kunsten efter.

– Vi har begge været i Sturm Graz og scoret et par mål. Han er en, som har gjort det, og han er en jeg kan se op til. Han har trådt de skridt, som jeg håber at træde, og han har bevist, at det er muligt, fortæller Mika Biereth til campo.dk

I Sturm Graz er den unge dansker også i fuld vigør, hvor det er blevet til otte scoringer på bare 11 kampe for de østrigske mesterskabsbejlere.

Biereth og co. indtager nemlig andenpladsen i den østrigske Bundesliga, hvor der er bare to point op til storfavoritterne fra Red Bull Salzburg.

Du kan høre mere om Arsenal-talentets dialog med London-klubben lige her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P