Ligue 1

Nicolaisen har ikke hørt fra Hjulmand i et år: Holder fokus

Rasmus Nicolaisen har ikke hørt fra Kasper Hjulmand, siden landstræneren for et år siden udtalte, at han holder øje med den danske midtstopper.

Rasmus Nicolaisen i aktion for Toulouse mod Le Havre
Foto: Lou Benoist/AFP/Ritzau Scanpix

Rasmus Nicolaisen er fast inventar i Toulouse FC efterhånden.

Den danske forsvarsspiller kom til Ligue 1-klub i 2021 fra FC Midtjylland, og siden da har karrieren taget fart i det franske.

Senest har han sammen med sit hold, som også tæller danske Mikkel Dessler, kæmpet i Europa League mod en klub fra den europæiske elite – Liverpool – mens klubben røg ud i den indledende playoff-runde til knockout-fasen til Benfica.

Landstræner Kasper Hjulmand har før haft Nicolaisen på radaren som mulig kandidat til det danske landshold, men mere har den 27-årige herningenser ikke hørt, fortæller han i et interview til franske Nordisk Football.

– Jeg tror, det er omkring et år siden, at han snakkede om mig, så det er længe siden. Jeg har ikke hørt fra ham siden.

– Mit fokus er på Toulouse og mit hold her. Og det vil jeg holde her, så jeg kan blive bedre og gøre alt for, at vi kan vinde alle vores kampe, fortæller Rasmus Nicolaisen.

Hjulmand inden Schweiz: Vi skal et niveau op!

Toulouse købte Nicolaisen i FCM for omkring fire millioner kroner. Nu vurderer transfermarkt.com, at han er knap 45 millioner kroner værd.

Han har i alt spillet 111 kampe for Toulouse, og han står noteret for seks scoringer og fire oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P