Kvindelandsholdet

Harder lyner og sender Bayern på mesterskabskurs

Pernille Harder var lørdag aften på pletten for Bayern München, da klubben gæstede Harders tidligere klub Wolfsburg.

Pernille Harder forsøger sig med et saksespark imod PSG.

Pernille Harder gjorde det onde ved sin tidligere klub, og sendte i samme ombæring sin nye klub på mesterskabskurs.

Lørdag aften var den danske stjerne nemlig på pletten, da Bayern München slog Wolfsburg med 0-4 på udebane.

Harder åbnede nemlig anden halvleg med en scoring efter 48 minutters spil, da gæsterne løb kontra, hvorefter dansk trylleri kastede en scoring af sig.

Ni minutter senere fordoblede Jovana Damnjanovic den bayerske føring, som Lea Schuller efter 76 minutter udvidede til 0-3 med Pernille Harder i oplæggerens rolle.

Kort før slutfløjtet blev det også 0-4, da Georgia Stanway lukkede og slukkede.

Således er Pernille Harder og co. fortsat ubesejrede i denne sæson.

Med sejren er Bayern München nu også snublende tæt på at vinde mesterskabet, da der nu er syv point imellem Wolfsburg og Bayern med blot fem kampe igen.

Det er da også de to klubber, som de sidste 11 sæsoner har domineret kvindernes Bundesliga.

Wolfsburg har vundet syv af de 11 seneste, imens Bayern München har vundet fire.

Du kan se den danske stjernes scoring og oplæg i videoen over artiklen.