Holland gearer op til EM: Smadrer Skotland i testkamp

Det hollandske fodboldlandshold er ved at forberede sig til EM, og det fik Skotland for alvor at mærke fredag aften.

Virgil Van Dijk header til bolden i træningskampen mellem Holland og Skotland.

Fredag aften var der hollandske stokkeprygl til Skotland.

Den hollandske maskine så toptunet ud, og det fik skotterne at mærke, da de tabte med 4-0 til Holland.

Kort før pausen bragede Tijjan Reijnders nemlig bolden ind et godt stykke uden for Skotland-feltet med en gedigen vrist, som ikke var til at stoppe for Angus Gunn.

I anden halvleg fordoblede Georginio Wijnaldum den hollandske føring med et hovedstød efter et flot oplæg fra Cody Gakpo.

Efter 84 minutters spil kom den tidligere Manchester United-lejesvend Wout Weghorst også på tavlen, efter et hovedstød fra et hollandsk hjørnespark.

Og bare to minutter efter blev det Donyell Malens tur til at sørge for at skotterne hang med mulerne, da Dortmund-profilen lukkede til 4-0.

Således er Holland ved at geare op til EM, hvor Frankrig og Østrig venter i gruppe A.

Den sidste modstander i gruppen findes i playoff-finalen imellem Wales og Polen, der spiller om en af de sidste EM-billetter på tirsdag.