Premier League

Tidligere United-profil roser Mainoo: Måske den bedste

Den tidligere Manchester United-forsvarer Wes Brown har stor fidus til purunge Kobbie Mainoo, der allerede er blevet udtaget til det engelske A-landshold.

Kobbie Mainoo under et træningspas med det engelske landshold.
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Wes Brown slog selv igennem i Manchester United, efter at have kæmpet sig op gennem klubbens ungdomssystem tilbage i 90’erne.

Siden blev det også til kampe på det engelske landshold for den i dag 44-årige tidligere forsvarsspiller, og han må derfor siges at være i en nogenlunde position til at udtale sig om 18-årige Kobbie Mainoo.

Den unge midtbanespiller er nemlig i fuld færd med sin gennembrudssæson i Manchester United, og senest blev han efterudtaget til det engelske A-landshold.

Wes Brown er ikke i tvivl om, at Kobbie Mainoo har det, der skal til for at begå sig i både Manchester United og på landsholdet.

– Man kan se på den måde, han spiller på, at han er virkelig rolig.

– Jeg tror ikke, at han lader sig påvirke af alt muligt udefra. Han tænker kun på fodbold, og når man først slår igennem, så er det alt, man tænker på.

– Siden han har slået igennem, så har han taget den slags ansvar på banen, som unge spillere normalt ikke tager. Han har været rolig med bolden, selv under pres, og den måde, som han kommer ud af presset og spiller bolden fremad skaber problemer for modstanderen.

– Siden han er kommet med, har han været en af de bedste spillere på holdet (Manchester United, red.) – hvis ikke den bedste. Gareth [Southgate] ser åbenlyst potentialet i ham, siger Wes Brown til nyhedsbureauet PA Media.

Kobbie Mainoo står noteret for 20 kampe for Manchester Uniteds førstehold i denne sæson.

Han har mulighed for at få sin debut for det engelske landshold den 23. marts mod Brasilien og igen mod Belgien tre dage senere. Begge kampe afvikles på Wembley.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P