Premier League

Officielt: Tre Arsenal-tilhængere får lang karantæne

Tre Arsenal-tilhængere har hver fået en karantæne fra fodbold på tre år efter en overtrædelse af den offentlige ordens paragraf fem om tragediesang.

Arsenal Logo
Denne historie udkom først på campo.dk

Tre år uden at kunne se fodbold på stadion.

Det er lige præcis det, der venter for tre Arsenal-tilhængere, der nu har fået en treårig karantæne efter en overtrædelse af den offentlige orden.

Nærmere bestemt er der tale om en overtrædelse af lovens paragraf fem, som siger, at der ikke må synges tragediesange.

Det betyder altså, at tilhængere ikke må lave slagsange og komme med kommentarer, der henviser til tragiske hændelser fra fortiden.

I en officiel melding på Arsenals hjemmeside fordømmer klubben hændelserne, der fandt sted i hjemmekampen den 7. januar mod Liverpool.

– Vi fordømmer på det kraftigste denne afskyelige adfærd. Vi har arbejdet tæt sammen med politiet for at sikre, at der blev handlet hurtigt i denne sag, og vi glæder os over de uddelte fodboldforbud.

– Vi har en nul-tolerance tilgang til tragediesang og vil altid sikre, at der bliver truffet kraftige foranstaltninger mod dem, der er fundet skyldige i en sådan adfærd, skriver klubben.

Hvad de tre tilhængere nærmere bestemt har sunget om, meldes der intet om.

Men et eksempel på en sådan tragedie finder man blandt andet ved Hillsborough tragedien. Her omkom tæt på 100 Liverpool-fans og over 750 personer blev kvæstet.

Det skete i forbindelse med FA Cup-opgøret mellem Liverpool og Nottingham Forest i 1989.

Arsenal-stjerne trækker sig fra England-truppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P