Mål og Highlights: Liverpool besejrer uskarpe Arsenal i chanceorgie

Arsenal er ude af FA Cuppen efter et 0-2 nederlag hjemme mod Liverpool. Arsenal brændte et hav af chancer, og så kunne gæsterne trække det længste strå.

Liverpools spillere jubler efter sejr
  • Arsenal startede kampen som lyn og torden og blæste Liverpool bagover. De store chancer stod i kø for hjemmeholdet, men bolden gik i sidenettet eller prallede af på overliggeren for The Gunners

• Liverpool var trykket tilbage, men i slutningen af første halvleg kanonerede Alexander-Arnold en bold på overliggeren, og det var en advarsel til Arsenal

• For i anden halvleg var Arsenal stadig det dominerende hold, men Liverpool kom foran med 10 minutter igen efter et selvmål fra Jakub Kiwior. I den dybe overtid lukkede og slukkede Luis Diaz til 0-2

Arsenal 0-1 Liverpool (Jakub Kiwior, selvmål, 80′)

Arsenal 0-2 Liverpool (Luis Diaz, 90+5′)

Mål og Highlights: De Bruyne-comeback i Citys opvisning mod Huddersfield