EM-kvalifikation

Græske prygl til Kazakhstan: Georgien venter i finalen

Der var ingen slinger i valsen torsdag aften, da Grækenland spillede sig i EM-kvalifikations play-off finalen imod Georgien med en gedigen nedsabling af Kazakhstan.

Grækenland jubler efter 1-0-scoringen imod Kazakhstan.

Så er den ged barberet.

Grækenland havde nærmest allerede sikret sig pladsen i EM-kvalifikations play-off finalen imod Georgien ved pausen.

Her stod der nemlig 4-0, men takket være et sent kazakhstansk selvmål blev ydmygelsen også total, da kampen endte 5-0 til Grækenland.

Tidligt i kampen blev Grækenlands Dimitrios Pelkas hægtet i feltet, hvorefter Anastasios Bakasetas sikkert bankede straffesparket i mål til 1-0.

Bare seks minutter senere var det Pelkas’ egen tur til at komme på måltavlen, da den lille kantspiller dukkede op i Kazakhstan-feltet og headede bolden i mål til 2-0.

Grækerne slap næppe speederen, og inden pausen havde Fotis Ioannidis og Dimitrios Kourbelis sørget for at Kazakhstan allerede var nede med 4-0.

Sent i anden halvleg fik Kazakhstan dog scoret – uheldigvis var det bare i eget mål, da Erkin Tapalov

Således er Grækenland klar til play-off finalen, hvor Georgien byder op til kamp om en EM-billet, der giver adgang til gruppe F, hvor Tyrkiet, Portugal og Tjekkiet venter.