Herrelandsholdet

Hjulmand om Højlunds fremgang: Bliver kun dygtigere

Kasper Hjulmand er fyldt med rosende ord om Rasmus Højlund, og den danske landstræner forventer, at Manchester United-angriberen vil blive ved med udvikle sig, som han gør nu.

Rasmus Højlund under en træning med det danske landshold.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Det danske landshold er i øjeblikket samlet på Hotel Marienlyst i Helsingør.

Lørdag møder Danmark nemlig Schweiz i en træningskamp i Parken, mens også Færøerne gæster Brøndby Stadion tirsdag den 26. marts.

Et af de helt store navne, som landstræner Kasper Hjulmand har med, er Rasmus Højlund.

Manchester United-angriberen har siden slutningen af 2023 haft tur i den, hvor det er blevet til otte mål i danskerens seneste syv Premier League-kampe.

Den udvikling overrasker dog ikke Hjulmand, der kun forventer, at Højlund vil blive endnu dygtigere i løbet af karrieren.

– Rasmus har den her evne og vilje til at blive dygtigere, og kigge på folk omkring sig, der kan lære ham noget. Trænere, spillere og alle mulige mennesker.

– Og han er hele tiden på jagt efter at blive dygtigere, og det er det, der kendetegner Rasmus. Derfor er hans udvikling stejl, og derfor vil han blive ved med at blive dygtig, og blive ved med at lede efter de her procenter.

– Så det er en personlighed, der ligger bag den her fremgang, som er nysgerrig på at blive dygtigere. Det drejer sig om læring, siger Kasper Hjulmand til Viaplay.

Eriksen jubler: Pissefedt for Højlund og Danmark

Du kan se det fulde interview med den danske landstræner øverst i artiklen.

Danmark første træningskamp mod Schweiz spilles lørdag den 23. marts klokken 20.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P