Børsting håber på AaB-ikon: Passer perfekt i Vendsyssel

Frederik Børsting og Jakob Ahlmann har spillet mange kampe side om side i AaB. I dag spiller Børsting i Vendsyssel, og han håber, at Ahlmann hentes til klubben, når hans kontrakt i Aalborg udløber til sommer.

AaB's Frederik Børsting mod Silkeborgs Rasmus Carstensen i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Silkeborg IF på Aalborg Portland Park, søndag den 27. februar 2022.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Frederik Børsting kom til Vendsyssel i januar.

Det samme gjorde Rasmus Thellufsen, og begge har tidligere været på kontrakt hos den nordjyske “storebror” fra AaB.

I AaB løber one-club-spilleren Jakob Ahlmann rundt, men hans kontrakt udløber til sommer. Dermed slutter 15 år som professionel i AaB, og Børsting ser gerne, at Ahlmann fortsætter karrieren i Vendsyssel FF.

– Jeg synes, at Ahlmann vil passe perfekt ind i Vendsyssel. Det må jeg sige. Han har en masse erfaring, og jeg ved, han har en masse sult og higer efter at spille, udtaler Frederik Børsting til campo.dk.

Børsting fik debut i AaB i 2014, og nåede at spille 129 kampe sammen med Jakob Ahlmann i de røde og hvide striber.

Den 29-årige nordjyde ser da også store kvaliteter hos den fire-år ældre tidligere holdkammerat.

AaB's Frederik Børsting mod Silkeborgs Rasmus Carstensen i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Silkeborg IF på Aalborg Portland Park, søndag den 27. februar 2022.
Frederik Børsting i kamp for AaB i 2022. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Han er en god spiller, som netop har den kvalitet og erfaring, som ville være godt til os. Så jeg håber da helt sikkert, at de (Vendsyssels ledelse, red.) tager et kig på ham, lyder det fra Børsting.

Til sommer udløber Ahlmanns kontrakt i AaB, og han har selv udtalt til campo.dk tidligere på året, at det ligner et exit fra hjerteklubben.

Frederik Børsting skiftede i 2022 til SK Brann i Norge, men rejste hjem til Nordjylland i januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P