3F Superligaen

Superliga-dommer indrømmer: Dårligt dommerarbejde

I kampen mellem FC Midtjylland og Vejle, der udspillede sig søndag, fik Aral Simsir et gult kort for film, som han var ganske uforstående overfor. Efter kampen måtte kampens dommer, Mikkel Redder, så erkende, at det var ham selv, der havde lavet fejlen i den situation.

Aral Simsir var i hovedrollen, da han både scorede og fik et uberettiget gult kort mod Vejle.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mikkel Redder måtte lægge sig fladt ned.

Kampens dommer i FC Midtjyllands 3-0 sejr over Vejle blev efter kampen interviewet af Viaplay, hvor han anerkendte, at han havde lavet en klar fejl.

Han havde nemlig givet FCM’s Aral Simsir et gult kort for film i det 55. minut. Et gult kort, som Simsir selv var dybt uforstående overfor.

– Han trak det gule kort op, og så tænkte jeg: Hvad sker der? Sagde Simsir om situationen, da han blev interviewet af Viaplay efter kampen.

Redder var da heller ikke i tvivl, da han fik lov at se hændelsen på video. Det var ham selv, der havde begået en fejl.

– Jeg så noget helt andet, end billederne viser. Det bedste havde været at lade spille fortsætte. Det gule kort for film er jo dårligt, så det er jeg ikke tilfreds med, siger Redder overfor Viaplay.

Men Simsir lod sig ikke påvirke for meget af advarslen, det var nemlig ham, der scorede kampens første mål kort efter det gule kort.

Med 3-0 sejren over Vejle har FCM spillet sig op på Superligaens førsteplads forud for mesterskabsspillet. Dog har de blot et enkelt point ned til Brøndby og tre point ned til F.C. København.

Hele interviewet med Redder kan ses øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P