Premier League

Højlund om presset i United: Mange er måske misundelige

Rasmus Højlund fortæller i et interview, hvordan den første tid i Manchester United har været, og hvordan det er at leve med, at der er mennesker, som ønsker at se ham nede.

Rasmus Højlund gav et interview til det omdiskuterede Manchester United-fanmedie The United Stand, som nu har modtaget dødstrusler.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Rasmus Højlund har efter en svær start i Premier League fået en nøglerolle i Manchester United.

Det tog fire måneder for den 21-årige angriber, før det første Premier League-mål faldt den 26. december.

Det skete i Manchester Uniteds store comeback sejr over Aston Villa, hvor netop Højlund blev den store helt.

Selvom der gik flere måneder før, at den danske landsholdsangriber scorede sit første mål i Premier League, så fortæller hovedpersonen selv, at opbakningen altid har været der til ham fra holdkammeraterne.

Men skiftet til Manchester United har også haft en pris. Det siger Højlund i et interview med TV2 Sport.

– Jeg kunne mærke støtten fra første dag, men det er klart, at der er mange, der gerne vil se dig nede, fordi du er nået til den hylde, du er, og der er mange, der måske er misundelige.

– Der har været mange positive kommentarer, men der har også været nogle negative, som jeg har skullet sortere i, siger Rasmus Højlund til TV2 Sport.

Manchester Uniteds danske angriber har været skadet i de seneste uger, men ifølge Højlunds manager, Erik ten Hag, så er han klar igen til weekendens opgør.

Her møder Manchester United ærkerivalerne Liverpool i FA Cup-kvartfinalerne hjemme på Old Trafford søndag klokken 16.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P