Reguilon bliver skurk i Brentford-nedtur mod Burnley

Det gik ud over danskerklubben Brentford, da Burnley efter 11 kampe uden sejr langt om længe fik smagt sejrens sødme igen.

Brentfords Sergio Reguilon begår straffespark i kampen mod Burnley.
J. Bruun Larsen
10′
D. Fofana
62′
K. Ajer
83′
45′
90′
  • Hvis Brentford har en streng bødekassebestyrer, så venter der Sergio Reguilon lidt af en bøde, efter han klodset begik straffespark og fik rødt kort i Brentfords 2-1-nederlag til Burnley lørdag aften

• Den spanske lejesvends uopmærksomhed allerede efter ni minutters spil blev dyr, for først udnyttede danske Jacob Bruun Larsen straffesparket, og efter to enorme missere tidligere i kampen gjorde David Datro Fofana det efter en times spil til 2-0 til Burnley

• Norske Kristoffer Ajer fik reduceret til 2-1 syv minutter før tid, men trods spænding i slutminutterne red Burnley stormen af og tager den første sejr i 12 kampe

Burnley 1-0 Brentford (Jacob Bruun Larsen, 10′):

Burnley 2-0 Brentford (David Datro Fofana, 62′):

Burnley 2-1 Brentford (Kristoffer Ajer, 83′):