3F Superligaen

AGF’er med godt skadesnyt: Kan spille mod Hvidovre

AGF har måtte undvære Magnus Knudsen i de første fire kampe i foråret, men ifølge hovedpersonen selv så er det ikke utænkeligt, at han får spilletid i søndagens opgør mod Hvidovre IF på Ceres Park.

Randers FCs Stephen Odey i kamp med AGFs Magnus Knudsen under superligakampen mellem AGF og Randers FC på Ceres Park i Aarhus
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Nul minutter er det blevet til i forårets fire første kampe i Superligaen for AGF’s Magnus Knudsen.

Den 22-årige nordmand har nemlig siddet ude med en skade, da en forstrækning har hold ham ude siden vinteropstarten.

Derfor er det heller ikke blevet til kampminutter for Knudsen siden 27. januar, hvor han fik 90 minutter mod F.C. København i en træningskamp.

Men ifølge AGF-spilleren så er et comeback lige rundt om hjørnet.

I AGF-programmet “Før Kampen” fortæller Knudsen i hvert fald selv, at han kan spille mod Hvidovre søndag i grundspillets sidste runde.

– Lige nu går det fint. Jeg har trænet med i de senere dage, og det er gået godt. Jeg vil ikke være for optimistisk og presse noget unødigt.

– Men jeg træner godt og håber, jeg måske kan bidrage mod Hvidovre, hvis træneren kan bruge mig, og så er der en landskampspause bagefter, hvor jeg kan arbejde videre på igen at være 100 procent, fortæller Magnus Knudsen i programmet ”Før Kampen” på AGF Play+.

Selvom det hele nu ser lyst ud, så erkender den 22-årige AGF’er også, at det har været hårdt at sidde ude – endda for første gang i karrieren.

– Det er ærgerligt at være skadet. Det har været min første nogensinde, så jeg har længtes efter at komme tilbage. Men jeg vil heller ikke forcere noget. Vi har en fantastisk dygtig fysisk stab, som tager sig godt af mig og resten af holdet. Og de er gode til at hjælpe en til at komme tilbage i det korrekte tempo.

– Jeg er jo rastløs og vil gerne hurtigt tilbage, men det går ikke. Så det handler om at passe på. Men jeg føler mig klar. Om det så bliver søndag, det må vi jo se, siger nordmanden.

Alle kampe i Superligaen fløjtes i gang klokken 17.00 i 22. runde.

Hvem der spiller mod hinanden, og hvor kampene spilles kan du se her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P