Conference League

Skov Olsen skadet: Forhåbentlig ikke noget seriøst

Andreas Skov Olsen scorede to mål og spillede dermed en hovedrolle for Club Brugge, da Molde torsdag blev ekspederet ud af Conference League. Men ikke alt var fryd og gammen, for danskeren måtte lade sig udskifte med en skade.

Andreas Skov Olsen klappes på skuldrene af en holdkammerat
Foto: Bruno Fahy/AFP/Ritzau Scanpix

Han scorede både til 1-0 og 2-0.

Andreas Skov Olsen satte et stort aftryk i Club Brugges 3-0 sejr torsdag aften mod Molde, men desværre måtte danskeren udgå med en skade.

Den netop landsholdsudtaget kantspiller scorede to flotte mål, men efter 67 minutter var det slut for den 24-årige netop landsholdsudtaget kantspiller.

Og danskeren vidste den var gal med det samme.

– Jeg følte straks, at jeg ikke længere kunne fortsætte, så det var bedre at gøre noget med det samme. Forhåbentlig er skaden ikke for alvorlig. Jeg håber på mere klarhed i morgen (fredag, red.), udtaler Skov Olsen ifølge klubbens hjemmeside.

Og allerede inden kampen var man bekendt i klubben med, at danskeren havde nogle problemer. Det fortæller klubbens manager, Roony Deila.

Andreas Skov Olsen klappes på skuldrene af en holdkammerat
Foto: Bruno Fahy/AFP/Ritzau Scanpix

– Skov Olsen var usikker før kampen, men heldigvis blev han klar til at spille. Han scorede også to smukke mål. Nu er det bare at vente og se, hvor hurtigt han kan komme sig, men jeg har tillid til, at det bliver godt, udtaler Deila.

Andreas Skov Olsen var tirsdag en del af Kasper Hjulmands landsholdstrup. Se den fulde landsholdstrup her.

Club Brugge har endnu ikke meldt noget ud fredag. Klubben spiller igen søndag mod Sint-Truidense i Jupiler League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P