To tjekkiske-scoringer afværger Leverkusen-fadæse

Bayer Leverkusen var torsdag aften lige ved at tabe sin første kamp i hele sæsonen til det upåagtede aserbajdsjanske mandskab fra Qarabag i Europa League-ottendedelsfinalen.

Patrik Schick fejrer sin anden scoring imod Qarabag i Europa League.

Xabi Alonso og co. måtte slide for det torsdag aften.

Det aserbajdsjanske tophold fra Qarabag var nemlig lige ved at forvolde Leverkusen sit første nederlag hele sæsonen.

Heldigvis har Xabi Alonso et hemmeligt våben i tjekkiske Patrik Schick, som sent i kampen reddede Bayer Leverkusen, som vandt kampen 3-2.

Imod alt spil kom gæsterne fra Qarabag foran, da Abdellah Zoubir headede bolden ind til 0-1 efter aserbajdsjansk omstilling.

Blot fire minutter efter føringsmålet fik Elvin Cafarquliyev direkte rødt kort for en holde-forseelse på Jeremie Frimpong, som ellers havde haft frit løb ned imod Qarabag-målet.

Det røde kort til trods, så var det igen aserbajdsjanerne, der fik scoret til 0-2, da Juninho kom på enden af et godt fladt indlæg fra Marko Vesovic.

Fem minutter efter 0-2-scoringer reducerede Leverkusens lynhurtige wingback Jeremie Frimpong med en flugter efter et flot indlæg fra Alejandro Grimaldo – Leverkusens anden hurtige wingback.

Derefter gik Patrik Schick målamok i dommerens tillægstid, da den store tjekkiske angriber stemplede ind med to scoringer i overtiden, som reddede Bayer Leverkusens vilde stime uden nederlag.

Således går Bayer Leverkusen videre til kvartfinalen af Europa League med en 3-2-sejr imod Qarabag, som samtidig ender med en samlet resultat på 5-4.