Champions League

Taknemmelig Sancho: Her jeg skabte mit navn

Jadon Sancho blev kampafgørende for Borussia Dortmund, da den tyske storklub slog PSV ud af Champions League onsdag aften. Efter kampen satte Sancho ord på følelserne for Dortmund.

Jadon Sancho var meget glad for at være tilbage i Dortmund, det gav han i hvert fald utryk for efter sejren mod PSV.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Måske er han ved at finde sine fødder på ny.

Den Jadon Sancho, der for nogle sæsoner siden fortryllede fodboldeuropa med sin udsøgte teknik har længe været forsvundet.

Men efter Sancho i januar blev lejet ud til netop Dortmund, er englænderen efter en svær start måske ved at opbygge sin form på ny.

Det så i hvert fald sådan ud, da han efter blot tre minutter sparkede bolden elegant ind i det korte målhjørne og sendte Dortmund på sejrskurs mod PSV. Dortmund vandt kampen 2-0 og er dermed videre i Champions League.

Efter kampen blev 23-årige Sancho interviewet af BBC Sport, hvor han udtrykte sin taknemmelighed for at være tilbage i Dortmund.

– Jeg vidste helt sikkert, at vi ville vinde i dag. Jeg kunne mærke det allerede i omklædningsrummet, og vi fik en stor støtte af fansene, der smittede meget af.

– Jeg er virkelig taknemmelig for målet og for holdet. Borussia Dortmund har en bestemt plads i mit hjerte. Det var her, jeg skabte mit navn. Jeg er taknemmelig for, at fansene og mine holdkammerater tror på mig, sagde Sancho til BBC Sport efter kampen.

Målet var det første, Sancho har scoret i Dortmund-trøjen efter sin tilbagevenden til tysk fodbold.

I alt har Sancho lavet 51 mål og 66 assists i sine 166 optrædener for klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P