Chelsea vinder vild femmåls-kamp mod Newcastle

Chelsea og Newcastle mødtes mandag aften i Premier League, hvor hjemmeholdet trak det længste strå med en 3-2-sejr. Se mål og højdepunkter her.

Chelsea møder Newcastle i Premier League.
N. Jackson
6′
C. Palmer
58′
M. Mudryk
76′
A. Isak
43′
J. Murphy
90′
45′
90′

• Chelsea bragte sig foran 1-0 efter syv minutter ved Nicolas Jackson, som med hælen rettede et spark af Cole Palmer i mål. Newcastle udlignede til 1-1 efter 43 minutter ved Alexander Isak
  • Efter 58 minutter bragte Chelsea sig på 2-1 på en scoring af Cole Palmer, mens Mykhailo Mudryk udbyggede til 3-1 små 20 minutter senere
  • Bedst som man troede kampen var afgjort, sparkede Jacob Murphy en decideret kanonkugle i mål og reducerede til 3-2 for Newcastle, hvilket skabte en masse hektik i slutfasen. Stillingen holdt dog og Chelsea tog altså alle tre point

Chelsea 1-0 Newcastle (Nicolas Jackson, 7′)

Chelsea 1-1 Newcastle (Alexander Isak, 43′)

Chelsea 2-1 Newcastle (Cole Palmer, 58′)

Chelsea 3-1 Newcastle (Mykhailo Mudryk, 76′)

Chelsea 3-2 Newcastle (Jacob Murphy, 90+1′)