Bayern lammetæver Henriksen og co. i kæmpesejr

Bo Henriksen og Mainz havde ikke en chance, da Bayern München lørdag eftermiddag storsejrede over danskerens mandskab. Det endte 8-1, blandt andet efter et hattrick fra Harry Kane.

H. Kane
13′
L. Goretzka
20′
H. Kane
45’+7′
T. Müller
47′
J. Musiala
61′
S. Gnabry
66′
H. Kane
70′
L. Goretzka
90’+2′
N. Amiri
31′
45′
90′
  • Det blev en eftermiddag til glemmebogen for Bo Henriksen. Allerede efter 13 minutter bragte Harry Kane værterne foran. Syv minutter fordoblede Leon Goretzka føringen. Det lykkedes dog Mainz at reducere på et flot frisparksmål
  • Kort før pausen scorede Kane sit andet mål, og anden halvleg var kun lige fløjtet op, da Thomas Müller gjorde det til 4-1. Herefter fulgte ni rædderlige minutter for Mainz
  • Først scorede Jamal Musiala. Herefter var Serge Gnabry på pletten med et fikst hælmål, inden Kane fuldendte sit hattrick – sæsonens fjerde af slagsen. I overtiden lukkede og slukkede Goretzka til 8-1

Bayern München 1-0 Mainz 05 (Harry Kane, 13′)

Bayern München 2-0 Mainz 05 (Leon Goretzka, 20′)

Bayern München 2-1 Mainz 05 (Nadiem Amiri, 31′)

Bayern München 3-1 Mainz 05 (Harry Kane, 45+7′)