Premier League

Første dansker nogensinde: Fornem PL-hæder til Højlund

For første gang nogensinde er en dansker blevet kåret til månedens spiller i Premier League, da Rasmus Højlund har fået titlen for sine præstationer i februar.

Rasmus Højlund er månedens spiller i Premier League for februar 2024.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Jürgen Klinsmann tog sig af titlen, da den første gang blev uddelt i august 1994.

Siden er titlen blevet uddelt 271 gange, og både Norge, Sverige, Finland og Island har vundet, mens Danmark har glimret ved sit fravær.

Indtil nu.

Rasmus Højlund er nemlig netop blevet kåret til månedens spiller i Premier League for februar, og dermed bliver han den første dansker, der modtager den fornemme hæder.

Højlund var ikke involveret i Manchester Uniteds sidste kamp i februar, hvor det blev til et 1-2-nederlag til Fulham, men inden da havde han spillet fire kampe, med fire sejre og fem mål til følge.

Foruden den danske Manchester United-angriber var også Phil Foden, Joao Gomes, Pascal Gross, Rodrigo Muniz, Bukayo Saka og Ollie Watkins nomineret til titlen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Rasmus Højlund følger dermed i fodsporene på James Maddison, Son Heung-min, Mohamed Salah, Harry Maguire, Dominic Solanke og Diogo Jota, der har vundet titlen tidligere på sæsonen.

United med dårlig nyt: Højlund ude med skade

Sergio Agüero og Harry Kane er de to spillere, der har vundet titlen flest gange. For begge angribere lyder totalen på syv.

Rasmus Højlund sidder lige nu ude med en skade, der har holdt ham ude af Manchester Uniteds seneste tre kampe.

Den danske landsholdsangriber blev skadet forud for Uniteds FA Cup-kamp mod Nottingham Forest den 28. februar. Meldingen fra Manchester United lød i første omgang på, at danskeren ville være ukampdygtig i to-tre uger.

Dermed burde angriberen være fit igen, når det danske landshold den 23. og 26. marts møder henholdsvis Schweiz og Færøerne i to testkampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P