3F Superligaen

FCN-profil forstår ikke bænkplads: Ikke tilfreds

FC Nordsjællands Marcus Ingvartsen tog for anden gang i streg plads på bænken, da Farum-klubben fredag sejrede ude mod Hvidovre – og han forstår det ikke.

Marcus Ingvartsen forstår ikke sin bænkplads i FC Nordsjælland.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Marcus Ingvartsen blev fredag aften matchvinder, da han som indskifter scorede i 1-2-sejren for FC Nordsjælland ude mod Hvidovre IF.

Det var samtidig anden kamp i streg, at den forhenværende Bundesliga-angriber måtte tage plads på FCN-bænken fra første fløjt.

Med fredagens scoring står han nu noteret for syv mål i indeværende Superliga-sæson, og den 28-årige FCN-profil fortalte efter kampen til Viaplay, at han ikke helt forstår henvisningen til bænken.

– Nej, lyder det kort indledningsvist.

Har du fortjent mere?

– Ja, når jeg ikke kan forstå, at jeg starter ude i dag, så ja.

– Jeg har skullet finde formen i perioder. Jeg synes, at specielt her efter pausen har det været i en opadgående kurve, så derfor er jeg bestemt ikke tilfreds, siger Marcus Ingvartsen til Viaplay.

Bolden bliver efterfølgende spillet over til manden bag beslutningen, FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup.

– Al respekt for jeres lille reality-setup her, med to interviewere, der er på siden af ham (Marcus Ingvartsen, red.).

– Der er nogle ting, der foregår hos os som klub, og det tager jeg med Marcus og med spillerne. Det her er ikke et personbåret hold – det er kollektivet, der skal drive det for os.

– Derfor er min opgave, hver eneste gang, vi spiller, at sætte de 11 spillere, som jeg synes, baseret på den gameplan, vi har lagt, der kan klare det bedst muligt for os, lyder det fra FCN-cheftræneren til Viaplay.

FCN-kaptajn efter sejr: Måske verdens grimmeste kamp

Med fredagens sejr har FC Nordsjælland nu tre point op til F.C. København på tredjepladsen. Forrige sæsons dansker mester har dog spillet en kamp færre.

Du kan se hele indslaget med Marcus Ingvartsen og Johannes Hoff Thorup i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P