EM 2024

Engelske medier vil have Klopp med på holdet

Jürgen Klopp trækker sig som manager i Liverpool til sommer, men står det til to engelske medier, får han ikke lov til bare at gå på ferie. De vil nemlig have ham med til EM i Tyskland.

Flere engelske medier vil have Jürgen Klopp med til EM 2024 som ekspert.
Foto: Michal Cizek/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

To store medier kæmper om Jürgen Klopp.

Og nej, der skulle ikke have stået klubber.

Den snarligt afgående Liverpool-træner har efter alt at dømme ikke i sinde at forlade Merseyside-klubben til fordel for en anden cheftræner-stilling, hvilket har givet flere medier en ide.

Både BBC og ITV vil nemlig have den 56-årige tysker på holdkortet til sommeren EM-slutrunde i Tyskland som ekspert.

Det mener Daily Mail at vide.

Ifølge mediet vil Klopp være en kæmpe signing for det medie, der får fat på ham.

– De tror, at den karismatiske Anfield-boss vil være en must-watch, marquee signing og vil give deres dækning overhånden i den traditionelle kamp om seere, skriver Daily Mail.

Begge medier gør, hvad de kan for at bringe Klopp ind i folden, men det siges, at BBC er den mest aggressive af de to.

Dog er det ens for begge medier, at de nok ikke får hentet den tyske manager ind som ekspert – i hvert fald hvis man skal tro Daily Mail.

Følg Campo på Facebook

Klopp har billetter til alle tre af det tyske landsholds gruppespilskampe, og han forventes at være mere tilbøjelig til at bruge sin tid på andet end en ekspert-rolle til sommerens EM-slutrunde, især efter hvad der nok bliver et følelsesladet farvel til Liverpool efter en hård sæson.

Han har endda selv afslået at blive en del af et af de to mediers ekspert-hold, da han blev gjort opmærksom på interessen ifølge Daily Mail.

Kække Klopp: Skal jeg tage ham med på ferie?

Jürgen Klopp overtog tøjlerne i Liverpool i oktober 2015 og har siden stået i spidsen for ‘The Reds’ i 474 kampe med en gennemsnitlig pointhøst på 2,08 per kamp.

I sin tid i Liverpool har han vundet Premier League, Champions League, FA Cup en enkelt gang samt ligacuppen ad to omgange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P