Vinicius slap med gult og sendte Real videre i CL

Real Madrid vandt det første opgør 1-0 i Leipzig. Onsdag aften formåede Los Blancos så at spille sig videre i Champions League i et tæt og intenst 1-1 opgør mod Leipzig på Bernabéu.

Vinicius jubler efter at have scoret til 1-0 for Real Madrid mod RB Leipzig i Champions League.
Vinícius Júnior
65′
V. Orbán
68′
45′
90′
  • Yussuf Poulsen startede på bænken, da kampen, hvor RB Leipzig skulle forsøge at vende 1-0 nederlaget fra det første opgør, blev fløjtet op på Bernabéu. Første halvleg var en chancefattig en af slagsen, og mandskaberne gik til pause ved stillingen 0-0

• I det 53. minut røg Vinicius Junior og Willi Orbán i totterne på hinanden. Vinicius skubbede Orbán i gulvet, men nøjedes med et gult kort

• I det 64. minut kunne Vinicius så sende Bernabéu i ekstase, da han gjorde det til 1-0. Hans slagsbror, Orbán, udlignede for Leipzig blot fire minutter senere. Kampen sluttede 1-1, og Real Madrid avancerer dermed med den samlede stilling 2-1

Real Madrid 0-0 RB Leipzig (Vinicius gult kort, 53′):

Real Madrid 1-0 RB Leipzig (Vinicius, 64′):

Real Madrid 1-1 RB Leipzig (Orbán, 68′):

Real Madrid 1-1 RB Leipzig (Olmo rammer overliggeren, 92′):