Champions League

Elyounoussi: Dejligt at give fansene et mål

Mohamed Elyounoussi scorede FCK’s eneste mål, da Manchester City onsdag aften besejrede københavnerne med 3-1. Den norske stjerne var glad for at give de medrejsende fans et mål at juble over.

Elyounoussi jubler ud til FCK's fans
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var på alle måder en svær opgave for FCK onsdag aften.

Nede med 3-1 fra det første opgør skulle københavnerne forsøge at vende opgøret til et avancement, men efter ti minutter var City foran 2-0.

Det lykkedes dog FCK at bringe kortvarig spænding i opgøret, da Mohamed Elyounoussi sparkede Orri Óskarssons flotte hælaflevering i mål.

Det endte 3-1 til Manchester City, og dermed samlet 6-2 til englænderne. Det passer meget godt med styrkeforholdet.

– Vi stod over for verdens bedste hold, der er ingen tvivl om det. Det synes jeg, vi skal tage det med os, udtaler Mohamed Elyounoussi til Viaplay efter kampen.

Elyounoussi jubler ud til FCK's fans
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Cirka 2500 FCK-fans var rejst afsted til Manchester, og nordmanden fortæller, at han var glad for at give de mange medrejsende fans et mål at glæde sig over.

– Det var dejligt. Dejligt, at jeg kunne give supporterne noget at glæde sig over i dag. Jeg synes, de var fantastiske fra start til slut. Derfor er det fantastisk, at vi kunne give dem et mål at fejre, lyder det fra den 29-årige offensivspiller.

Fælt drop og smuk FCK-kasse i Manchester Citys store sejr

F.C. København spiller igen søndag eftermiddag mod Lyngby Boldklub i Parken.

Se nordmandens mål fra kampen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P