Premier League

Ødegaard efter ny afklapsning: Gik efter at starte stærkt

Arsenal vandt mandag aften en ny storsejr, da Sheffield United blev klædt fuldstændig af på Bramall Lane. Gæsterne førte 0-5 ved pausen, og anfører Ødegaard fortæller efter kampen, at det var planen at komme blæsende fra start.

Martin Ødegaard i kamp for Arsenal
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Man er godt forvænt, hvis man er fan af Arsenal i disse dage.

Mikel Artetas tropper går fra den ene målrige fantomkamp til den anden, og mandagens udekamp mod Sheffield United var ingen undtagelse.

The Gunners‘ sigtekorn var indstillet og skytset haglede ned over en Wilders forvirrede fodboldmandskab, som intet kunne stille op.

Arsenal gik til pausen foran med fem, og kampen endte 0-6.

Efter opgøret var Arsenals norske anfører, Martin Ødegaard, da også ganske godt tilfreds med indsatsen.

– Vi gjorde det rigtig godt og kontrollerede kampen. Vi vidste, hvordan deres spil var, og når vi havde bolden, var vi positivt indstillet humør og skabte meget – det var en solid og flot præstation, udtaler anføreren ifølge BBC Sports.

Arsenal har vundet de seneste tre udekampe i Premier League med mere end fem mål og krydret det med målrige to hjemmebanesejre over Newcastle og Liverpool.

– Vi ønskede at holde momentum og ville starte kampen stærkt. Steder som dette kan være svære, hvis du ikke starter godt, og vi stoppede ikke derfra.

Martin Ødegaard i kamp for Arsenal
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg synes, det er utroligt det arbejde, vi gør uden bolden. Vi vandt 6-0 i dag, og for nylig har vi vundet meget, men det arbejde, vi gør uden bolden fra forsvar til målmanden, er virkelig godt, og det er en fornøjelse at være en del af det, lyder det fra 25-årige Ødegaard.

Nordmanden bragte selv Arsenal i front efter fem minutter, inden et selvmål og fire forskellige målscorer gjorde det til kampens resultat 0-6.

Læs mere om mandagens opgør her.

Arsenal gik målamok: Udraderede Sheffield

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P