3F Superligaen

Larsen efter femte nederlag i streg: Vores dårligste kamp

Silkeborg tabte sin femte superligakamp i træk, da FC Nordsjælland trak sig sejrsrigt ud af mandagens opgør. Efter kampen var målmand Nicolai Larsen yderst utilfreds med de defensive takter fra sit hold.

Silkeborgs målmand Nicolai Larsen i superligakampen mellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF på Vejle Stadion, søndag den 25. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der gik bare ét minut, så var Silkeborg bagud.

Selvom midtjyderne kom tilbage få minutter efter, så var FC Nordsjælland mandag aften for stor en mundfuld for det rødklædte mandskab.

Kampen endte 3-1 til nordsjællænderne, og havde det ikke været for en storspillede Nicolai Larsen i Silkeborg-målet, så kunne nederlaget været blevet meget større.

Og netop Nicolai Larsen var yderst skuffet, da han udtalte sig efter kampen. Særligt første halvleg var skidt.

– Jeg er skuffet over den præstation, vi leverer i første halvleg. Det var ikke godt nok.

– Vi ved selvfølgelig godt, FCN er dygtige, men derfor må man godt gå ind og røre ved dem. Det synes jeg ikke, at vi gør i første halvleg.

Silkeborgs målmand Nicolai Larsen i superligakampen mellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF på Vejle Stadion, søndag den 25. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Larsen er især utilfreds med de defensive takter, og selvom udtrykket blev bedre i anden halvleg, så måtte Silkeborg alligevel gå fra banen – for ottende kamp i træk – uden sejr.

Og det gør ondt på målmanden.

– Det er jeg selvfølgelig ked af. Det er ikke fordi, jeg synes vores præstationer har været dårlige. Det her var den dårligste af dem. Vi møder et fint FCN-hold, men det var vores defensive præstation, der gjorde vi tabte i dag.

Silkeborg har tabt til både FCK og Vejle i dette forår, men alligevel var mandagens udekamp mod Nordsjælland det foreløbige lavpunkt.

FCN sprudler og tager vigtig sejr over Silkeborg

– Vi har været for dårlige til at forsvare her i de første kampe. Det er det, som er facit lige nu. Vi lukker for mange mål ind, vi er for dårlige til at forsvare. Vi er hele tiden lige et skridt et bagefter, og selvom vi er dygtige offensivt og skaber chancer, så scorer vi ikke på dem, slutter den 32-årige målmand.

Silkeborg får mulighed for oprejsning på søndag, hvor naboerne fra AGF venter på JYSK Park. Kampstart er klokken 14, og kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P