NordicBet Ligaen

Ingen nedrykningsstress i HB Køge: Jeg sover fint om natten

Når de to bundhold i NordicBet Ligaen, FC Helsingør og Næstved Boldklub, kigger mod overlevelse, så er HB Køge det første hold, de får øje på, men det stresser ikke HB Køge-cheftræner Nicklas Pedersen.

HB Køge-træner Nicklas Pedersen stresser ikke over nedrykningskampen.
Foto: Mathias Blohm/ campo.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Selvom intet endnu er afgjort i NordicBet Ligaen, så begynder brikkerne med to kampe tilbage af grundspillet at falde på plads.

Således er det allerede nu sikkert, at B.93 og HB Køge gør Næstved og Helsingør selskab i nedrykningsspillet.

Med lørdagens 3-1-nederlag til netop B.93 ser den egentlige nedrykning ud til at blive en kamp mellem FC Helsingør og Næstved, der har henholdsvis 11 og 12 point, og så HB Køge, der har skrabet 17 point sammen.

Selvom Nicklas Pedersens tropper altså kun ligger lige over den egentlige nedrykningsstreg, så føler HB Køge-cheftræneren ikke noget pres.

– Jeg synes, det ser positivt ud. Vi startede godt i første kamp (0-1-sejr over FC Helsingør, red.) og har fem point ned. Vi bliver bare nødt til at kigge på næste kamp hele tiden og så forberede os så godt som muligt. Jeg føler ikke, at der er noget stress eller pres lige i øjeblikket. Vi arbejder mod næste kamp, hvor vi skal prøve at få tre point mod Hillerød.

HB Køge-træner Nicklas Pedersen stresser ikke over nedrykningskampen.
Foto: Mathias Blohm/ campo.dk

Kan du godt se dig fri for at være stresset over nedrykningskampen?

– Ja det sover jeg fint med om natten, lyder det fra Nicklas Pedersen.

HB Køge har ifølge den strategi, som klubben implementerede i sommer, en mål om at slutte indeværende sæson i top otte-ti, og med en øjeblikkelig tiendeplads lever de lige nu fint op til den målsætning.

Holdet åbner 21. spillerunde med en hjemmekamp mod Hillerød på fredag, inden sidste spillerunde i grundspillet byder på en udekamp i Fredericia for den tidligere landsholdsangriber og dennes tropper.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P