NordicBet Ligaen

Influencer undskylder og trækker sig fra AaB

Den tyske influencer, ViscaBarca, har efter massiv kritik trukket sig fra sin rolle i AaB.

Influenceren ViscaBarca undskylder og trækker sig fra AaB.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Ni dage blev det til.

Den tyske influencer, Anton Rinas, der på de sociale medier er kendt under navnet “Visca96Barca”, har trukket sig fra AaB.

Tyskeren var en af i alt tre influencere, der i forrige uge blev en del af SSE22, der er storaktionær med cirka 20 procent af aktierne i AaB.

Sammen med sine to influencer-kollegaer Trymacs og Sascha Hellinger overværede ViscaBarca AaB’s sæsonåbner mod Sønderjyske, og i den forbindelse gjorde han sig uheldigt bemærket.

Blandt andet kommentarer om, at samarbejdet med AaB var som “at spille FIFA i virkeligheden” faldt nordjyske fans for brystet.

Nu undskylder Anton Rinas og slår fast, at han trækker sig.

– Som det første vil jeg undskylde udtryk som “FIFA IRL” og “vores klub”. Det var ikke passende. Det er ikke vores klub, og jeg har heller ikke nogen officiel funktion i AaB.

Officielt: Influencere en del af AaB-ejerskab

– Først og fremmest vil jeg sige, at jeg trækker mig fuldstændigt tilbage. Slet ikke fordi, jeg ikke tror på klubben og visionen, men derimod fordi jeg har en følelse af ikke at være ønsket af en vigtig del i klubben. At være ønsket ville være min eneste begrundelse for dette projekt, lyder det fra Visca Barca.

Den tyske influencer har siden maj sidste år været i dialog med folkene bag SSE22. Da han i sidste ende besluttede sig for at blive en del af foretagendet, var der særligt én ting, som han ikke var opmærksom på manglede.

– Hvad jeg ikke vidste, var, at det vigtigste blev glemt: Blev alle de vigtige parter involveret og var de alle enige i den strategi, som skulle drøftes med mig? Tilsyneladende ikke, og derfor står det klart for mig, at det hverken kan eller skal fortsætte i denne konstellation, lyder det fra tyskeren, som slår fast, at han ikke bærer nag til nogen:

– Jeg er ikke sur på nogen eller skuffet over noget, og jeg ønsker ikke, at nogen skal være hadet. Jeg ønsker Aalborg BK og deres fede fans alt godt fremadrettet og en succesfuld oprykning til den bedste danske række!

Du kan læse meget mere om hele sagen her:

AaB slår fast: Influencere ikke en del af driften

Visca96Barca har på instagram 832.000 følgere, mens hans youtube-kanal har også 1,8 millioner abonnenter. Du kan læse hele hans statement vedrørende AaB her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P