NordicBet Ligaen

Officielt: Influencere en del af AaB-ejerskab

Tidligere blev det af tyske medier rapporteret, at tre influencere var på vej ind i ejerkredsen i AaB. Det har NordicBet Liga-klubben netop bekræftet.

AaB har influencere på vej ind i ejerskabet af klubben
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

NordicBet Liga-klubben AaB har nye ejere i SSE22, som er gruppen bag ejerskabet i klubben.

– Storaktionærgruppen SSE22 erhvervede sig sidste år ca. 20 procent af aktierne i AaB, og nu bliver SSE22 styrket af tre af Tysklands største influencere ViscaBarca, Trymacs og Sascha Hellinger, skriver AaB fredag.

De nye medejere gæster nordjydernes kamp mod Sønderjyske på Aalborg Portland Park lørdag.

ViscaBarca, Trymacs og Sascha Hellinger har tilsammen flere end seks millioner følgere på deres profiler, og det skal AaB udnytte i fremtiden, mener klubbens direktør Jesper Dalum.

– Vi glæder os til at byde ViscaBarca, Trymacs og Sascha Hellinger velkommen på Aalborg Portland Park i morgen og glæder os til et fremtidigt samarbejde med dem gennem SSE22. Forhåbentlig kan de være med til at udbrede kendskabet om vores klub og vores historie, samtidig med at vi kan drage nytte af deres kompetencer.

ViscaBarca har mest erfaring fra fodboldens verden. Han er Tysklands største stadion-vlogger med 1,8 millioner abonnenter på YouTube, skriver AaB.

Kampen mod Sønderjyske spilles lørdag klokken 13.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P