Flået ud i pausen: Frendrup blev skurk i nederlag til Inter

Morten Frendrup startede inde, men fik kun 45 minutter på banen, da Genoa mandag aften tabte til Inter. Danskeren indtog en uheldig hovedrolle i Serie A-kampen.

Morten Frendrup i kamp for Genoa

Han fik gult kort allerede efter 20 minutter.

Morten Frendrup startede inde for Genoa, som mandag aften var på en svær opgave mod topholdet Inter. Og danskeren kom hurtig i dommerens bog.

Efter en halv time agerede Frendrup og resten af Genoas mandskab kegler, da Inter broderede sig flot igennem, inden albanske Kristjan Asllani bankede Inter foran.

Og så indtog Frendrup den negative hovedrolle.

Inters Barella havde en fri afslutningsmulighed i højre side hos Genoa, og i et forsøg på at blokere skuddet, kastede Frendrup sig ned.

Barellas afslutning gik ikke i mål, men danskeren var allerede gået i en glidende tackling, og den 22-årige ex-Brøndby’er klippede Barellas ben.

Frendrup i glidende tackling
Morten Frendrup kaster sig i skuddet, men begår straffespark. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Dommeren var nødt til at henvende sig til VAR, og efter at have set situationen igennem var dommen klar. Straffespark til Inter – og heldigt for Frendrup, så undgik han at få sit andet gule kort og dermed et tidligt bad.

Alexis Sanchez scorede dog på det efterfølgende straffespark. Genoa var stadig 11 mand på banen, men nede med 2-0 ved pausen.

Napoli fælder Juve og sender Inter på mesterskabskurs

I pausen tog Genoas cheftræner Alberto Gilardino ingen chancer og skiftede sin danske midtbanespiller ud. Han blev erstattet af Kevin Strootman.

Det lykkedes Genoa at reducere til 2-1 ved mexicanske Johan Vasquez, men der blev ikke scoret mere. Dermed tog Inter en vigtig sejr i toppen af Serie A, og er nu 15 point foran Juventus, som søndag tabte til Napoli.