3F Superligaen

Brøndby-stopper har været under kniven

For Brøndby-forsvareren Frederik Alves har en operation været nødvendig for at få bugt med en infektion i akillessenen.

Brøndbys Jacob Rasmussen, Frederik Alves Ibsen og AGFs Tobias Bech. Brøndby møder AGF i kvartfinalen i DBU Pokalen på Brøndby Stadion søndag den 10. december 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Denne historie udkom først på campo.dk

Endnu er det for tidligt at sige, hvornår Frederik Alves er tilbage på træningsbanen.

Sådan er meldingen mandag fra Brøndby, der til gengæld kan berette, at forsvarsspilleren har været nødt til at få foretaget en operation.

En operation der heldigvis er gået, som den skulle.

– En pludselig udviklet infektion omkring selvsamme akillessene gjorde, at man henover weekenden måtte foretage en operation for at få kontrol med infektionen. Indgrebet forløb planmæssigt.

Den 24-årige stopper spillede samtlige kampe for Brøndby i efteråret med én undtagelse, hvor han sad ude med karantæne.

Frederik Alves kom til Brøndby fra West Ham i januar 2022, og i sin første halvsæson i klubben blev det bare til i alt fire superligakampe.

I sidste sæson blev den total øget til i alt 17 ligakampe, men i kun otte af de kampe startede han inde, og i alt blev det til 714 spilleminutter.

Selvom han stadig er én kamp fra at udligne totalen for sidste sæson, så er hans gennembrud i Brøndby-truppen i denne sæson fint understreget ved, at han allerede har spillet – i øvrigt helt præcis – dobbelt så mange minutter som i sidste sæson.

Frederik Alves var ikke en del af den Brøndby-trup, der i januar impulsivt tog på træningslejr i London, men ved den lejlighed lød det fra cheftræner Jesper Sørensen, at stopperen nærmede sig et comeback på træningsbanen.

Den tidligere Silkeborg-forsvarer har kontrakt i Brøndby til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P