3F Superligaen

AGF henter islandsk talent til sommer

AGF har netop meldt ud, at de har sikret sig det islandske talent Tomas Oli Kristjansson.

Tomas Oli Kristjansson for AGF
Foto: AGF
Denne historie udkom først på campo.dk

AGF har sikret sig et islandsk talent, skriver klubben mandag.

Det er 16-årige Tomas Oli Kristjansson, der tiltræder i klubben til sommer. Den offensive spiller hentes til AGF’s U17-hold, hvor han ifølge klubben skal “fortsætte sin udvikling”. Tomas Oli Kristjansson kommer fra den islandske klub Stjarnan FC og får en treårig aftale.

– Tomas eller ”Tommi”, som han kaldes, er en teknisk stærk spiller, som er god i en-mod-en-situationer i offensiven. Han har også en fin fart og et rigtig godt spark.

– Han har været ombejlet af flere klubber og har blandt andet også været til prøvetræning i Benfica og Real Sociedad, men har valgt os som sin kommende klub, og vi ser frem til at hjælpe ham til at fortsætte sin udvikling os hos, siger talentchef i AGF, Jesper Ørskov til klubbens hjemmeside. Tomas Oli Kristjansson skal gå på AGF-Viby Gymnasium Akademi, og han flytter ind på klubbens nye akademi på Fredensvang til efteråret. 

Kristjansson har trukket nationaltrøjen over hovedet i otte ungdomslandskampe for Island. 

AGF har en lang tradition for at hente islandske spillere, og udover holdets nuværende midtbaneprofiler Mikael Anderson har De Hvii’e også haft spillere som Tómas Ingi Tómasson, Kári Árnason, Victor Pálsson, Elmar Bjarnason og Jón Dagur Thorsteinsson i truppen.

* Billeder i artiklen er fra agf.dk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P