M. Rashford
8′
45′
90′
  • Til trods for et gedigent Manchester City-pres i kampens indledende fase, så var det Marcus Rashford, der åbnede kampen med en kanonkugle af et langskud, som Ederson intet kunne gøre ved

• Således gik De Røde Djævle også til pause med føringen i behold, men i anden halvleg stemplede Phil Foden for alvor ind i opgøret, da den unge englænder først scorede en perle af et langskud, hvorefter City-maestroen havde sidste fod på et fornemt City-opspil

• I kampens tillægstid forærede Sofyan Amrabat også City et sidste mål, da marokkaneren mistede bolden til Rodri, som spillede Erling Haaland helt blank foran United-målet. Det tog nordmanden sig sikkert af, da han satte dødstødet ind til kampens slutresultat 3-1

Manchester City 0-1 Manchester United (Marcus Rashford, 8′):

Manchester City 0-1 Manchester United (Erling Haaland brænder kæmpechance, 45′):

Manchester City 1-1 Manchester United (Phil Foden, 56′):

Manchester City 2-1 Manchester United (Phil Foden, 80′):

Manchester City 3-1 Manchester United (Erling Haaland, 92′):