Brøndby IF tabte søndag terræn i topstriden, da Vejle Boldklub formåede at snuppe et point med sig hjem fra Brøndby Stadion.

Brøndby IF delte pointene på Brøndby Stadion mod Vejle Boldklub.

Brøndby IF gik ind til den igangværende runde i Superligaen som tophold.

Sådan forholder det sig dog imidlertid ikke længere, efter Vejle Boldklub gæstede Brøndby Stadion søndag.

Gæsterne formåede således at få 1-1 og et enkelt point med sig hjem til Nørreskoven.

Brøndby IF sad kampen igennem på store dele af spillet, men et kompakt og velorganiseret Vejle-forsvar, kombineret med en storspillende Nathan Trott i gæsternes mål, gjorde livet svært for Jesper Sørensens blå/gule tropper.

Dertil kommer manglende skarphed i de afgørende momenter, hvorfor stillingen helt indtil det 84. minut fortsat var 0-0.

Her blev et langt Vejle-indkast forlænget, og så dukkede Oliver Provstgaard ellers op ved bagerste stolpe, hvorfra han kunne gøre det til 0-1 for oprykkerne.

Føringen varede dog kun få minutter, for kort efter var det Brøndbys tur til at slå kapital af et langt indkast.

Her blev Nicolai Vallys revet omkuld i Vejles felt, hvorefter der blev peget på pletten prompte.

Daniel Wass var sikkerheden selv på straffesparket, og så stod der pludseligt 1-1 i det 88. minut.

Drama og seks minutters tillægstid senere blev kampen fløjtet af, og FC Midtjylland fastholder altså den førsteplads, som man tilspillede sig fredag aften med en 2-0-sejr over F.C. København i Herning.

Brøndby IF har et enkelt point op til midtjyderne, mens FCK har tre point op til førstepladsen.

Længere nede i tabellen har Vejle Boldklub nu blot et enkelt point op til Lyngby Boldklub og OB på den rigtige side af nedrykningsstregen.