Vinicius hævner sig imod Valencia på Mestalla

Vinicius Junior og Real Madrid vendte lørdag aften tilbage til Mestalla, hvor brasilianeren i sidste sæson var offer for racistiske tilråb – lørdag aften tog Vinicius sin hævn.

Vinicius Junior vendte lørdag aften tilbage til Mestalla, hvor brasilianeren i sidste sæson var offer for racistisk tilråb.

Vinicius Junior sendte et klart signal lørdag aften.

Da brasilianeren reducerede til 1-2 i opgøret sendte han en hilsen til Valencia-tilhængerne, som markerede, at Vinicius ikke har glemt, hvad der er sket på det stadion.

Vinicius Junior knyttede sin næve og strakte den i vejret, imens han køligt stirrede ud imod Valencias fans.

Senere fik Real Madrids brasilianske stjerne også udlignet til kampens endelige resultat 2-2.

Det var dog ikke lige nemt for Real Madrid, og efter en halv time så det allerede meget svært ud.

Hugo Duro fik nemlig dirigeret Fran Perez’ hårde bold ind bagved Andriy Lunin i Real Madrid-målet efter 27 minutter.

Blot tre minutter senere spillede Dani Carvajal en kikset tilbagelægning, som Roman Yaremchuk opsnappede, før ukraineren rundede sin landsmand og gjorde det til 2-0.

Derefter tog Vinicius Junior sagen i egen hånd, da Madrid-stjernen først reducerede kort før pausen, da brasilianeren ganske simpelt kunne prikke bolden i mål fra kort afstand.

Det samme var tilfældet efter 76 minuttrees spil, da Vinicius headede bolden i mål fra kort afstand til kampens slutresultat 2-2.

Kort inden kampens afslutning fik Real Madrid scoret sejrsmålet, men kampens dommer havde fløjtet af bare få sekunder inden.

Dette forårsagede kæmpe protester fra Real Madrid-spillerne, som var dybt uenige med kendelsen.

Her fik Jude Bellingham også et rødt kort, da han blandt andre overfusede kampens dommer.

Med deleren på Mestalla er Real Madrid fortsat på førstepladsen i LaLiga med et forspring på syv point ned til Girona.

Imens ligger Valencia på niendepladsen, hvor klubben ligge a point med Las Palmas.