Premier League

Spurs-boss må se bort fra offensivstjerne i flere uger

Ange Postecoglou fortæller på pressemøde fredag, at Tottenhams brasilianske angriber har pådraget sig en skade i den seneste kamp, og derfor er han ude de næste mange uger.

Tottenhams spillere med bolden efter en scoring
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Kun sydkoreanske Son Heung-min har scoret flere mål end Richarlison i denne sæson for Spurs i Premier League.

Ti gange har brasilianeren fundet vej til nettet, men nu holdes den 26-årige angriber ude af truppen.

Han pådrog sig nemlig en skade i det i forvejen smertelige 1-2 nederlag på hjemmebane til Wolverhampton, men nu hældes der mere malurt i bægeret.

Tottenhams manager, Ange Postecoglou, fortalte på pressemødet forud for lørdagens kamp mod Crystal Palace, at Richarlison er skadet.

– Richarlison er ude i de næste tre til fire uger. Han blev ramt af en knæskade i den seneste kamp, og Sessegnon (Ryan, red.) er også ude, så vi mangler et par stykker, udtaler manageren ifølge BBC Sports.

Tottenhams spillere med bolden efter en scoring
James Maddison, Son Heung-min, Dejan Kulusevski og Richarlison for Tottenham. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Brasilianeren er startet inde i 17 af Londonklubbens 26 kampe i denne sæson, og har da også været en af profilerne på holdet.

– Richy er skuffet, fordi han har været en nøglespiller, men det er meget symptomatisk for vores sæson, lyder det fra den australske manager.

Ange om Spurs-skuffelse: Jeg er ikke tryllekunstner

Ryan Sessegnon er fortsat skadet, ligesom også spanske Pedro Porro er det. Destiny Udogie har trænet på det seneste, men Postecoglou giver ikke endeligt grønt lys for italieneren.

Der er kickoff på Tottenham Hotspur Stadium klokken 16 i lørdagens kamp mellem Spurs og Crystal Palace. Opgøret kan ses på Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P