Premier League

Ange om Spurs-skuffelse: Jeg er ikke tryllekunstner

Det var en skuffende dag for Tottenham, der hjemme snublede mod Wolves og tabte 2-1. Efter kampen manede Postecoglou til besindighed, da han pegede på projektets fornuftige start.

Postecoglou var ikke panisk, efter hans Spurs-mandskab tabte hjemme til Wolverhampton.
Foto; Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom han er dygtig, kan han ikke trylle.

Tottenham led lørdag et skuffende hjemmebanenederlag til Wolverhampton, der kunne hive en 2-1 sejr med hjem.

Spurs storskuffer hjemme mod Wolverhampton

Efter kampen blev Spurs-manager, Ange Postecoglou, spurgt ind til resultatet og den generelle form, hvortil Australieren understregede, at det går godt, men at succes ikke kommer natten over.

– Vi forsøger at være det bedst mulige hold, vi overhovedet kan. Vi har udviklet os godt i denne sæson, og det skal vi blive ved med. Jeg er fodboldtræner, jeg er ikke en tryllekunstner, sagde den 58-årige Spurs-træner til BBC Sports efter nederlaget.

Postecoglou pegede også på en tendens i Tottenhams spil, der skal elimineres, hvis mandskabet skal gøre sig relevante i toppen af Premier League.

– Man kan ikke blive ved med at skulle lave comeback i alle kampe. Vi skal spille bedre i første halvleg, end vi gør for tiden, lød dommen fra Postecoglou overfor BBC Sports.

Med nederlaget mod Wolves lægger Spurs sig ned på femtepladsen, hvor de kun har seks point ned til Manchester United, der har spillet en kamp mindre.

Næste gang Tottenham skal forsøge at gøre det bedre i første halvleg er den 2. marts, når de hjemme tager imod kriseramte Crystal Palace.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P