Freiburg kæmper sig til sen deler imod Bayern München

Bayern München har gang i en mærkelig sæson, hvor intet rigtigt går som det plejer i den tyske storklub – Freiburg har netop udlignet til 2-2.

C. Günter
12′
L. Höler
87′
M. Tel
35′
J. Musiala
75′
45′
90′
  • Bayern München halter efter deres vanlige kadence i Bundesligaen, og det forsøgte Freiburg at udnytte fredag aften, hvor de også kom flyvende fra start, da Christian Gunter efter 12 minutter sendte en kanonkugle afsted imod det nedre venstre hjørne, som efterlod Manuel Neuer chanceløs

• Bayern fik dog kæmpet sig tilbage i opgøret, da først Mathys Tel disket op med en perle af et langskud, hvorefter Jamal Musiala i anden halvleg dansede igennem Freiburg-feltet og derefter udplacerede Freiburg-keeper Noah Atubolu

• Men. Som det så ofte har været historien i denne sæson, så blev Bayern-sejren forpurret. Lucas Höler scorede på fortrinlig vis, da den 29-årige tysker flugtede bolden i kassen – således endte opgøret 2-2

SC Freiburg 1-0 Bayern München (Christian Gunter, 12′):

SC Freiburg 1-1 Bayern München (Mathys Tel, 34′):