3F Superligaen

Kæmpe bombe: Magne Hoseth fyret efter 50 dage

Lyngby Boldklub meddeler fredag formiddag, at klubben har afskediget Magne Hoseth efter bare 50 dage i rollen som cheftræner.

Magne Hoseth er fyret i Lyngby i Superligaem
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Lyngby Boldklub kommer med en decideret bombe fredag formiddag.

Klubben har valgt at stoppe samarbejdet med den nytilkomne cheftræner Magne Hoseth.

Hoseth blev ellers præsenteret i klubben den 11. januar, men bare 50 dage senere er nordmanden færdig i den danske Superligaklub.

Klubben meddeler, at opsigelsen intet har at gøre med sportslige resultater, men skyldes et fejlskøn fra klubben.

Beslutningen skyldes manglende opbakning til Hoseth fra både spillertruppen og trænerstaben omkring nordmanden.

Direktøren i Lyngby Boldklub, Andreas Byder, fortæller at det er bestyrelsen, der skal kritiseres for det hurtige brud.

Magne Hoseth er fyret i Lyngby i Superligaem
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Vi er frygtelig kede af situationen. Det er udelukkende os, der kan kritiseres, og vi vil gøre alt for at hjælpe Magne og familien videre. Det er os, der har trukket Magne ud af et godt job, fået hans familie til Danmark, og det må således også være os, der tager skraldet.

– Vi har intet at bebrejde Magne for, og vi håber, at det er åbenlyst for enhver, at det intet har med de to første kampe at gøre, lyder det fra direktøren.

Tidligt i processen under Hoseth har Byder og bestyrelsen fået nys om, at samarbejdet mellem Hoseth og klubbens øvrige ansatte ikke har fungeret.

– Staben omkring cheftræneren har været frustrerede og kede af det. Det samme gælder nu spillerne, og i denne uge er det blevet klart for os, at det er opstået en opgivenhed og manglende tro på fremtiden, som gør, at vi nu reagerer – trods et helt forfærdeligt dilemma.

Hoseth efter chok-fyring: Vi var et mismatch

– Du har medarbejdere uden tro på fremtiden den ene side, og en fantastisk sympatisk mand med kun 50 dage i stolen på den anden side. Det er ikke en sjov beslutning på nogen måde, og vi kan kun håbe, at fodbold-Danmark ikke slagter os, men forstår den meget anspændte situation, vi har stået i, udtaler Andreas Byder.

Lyngby meddeler, at assistenttrænerne Mikkel Beckmann og Mads Kristensen står i spidsen for holdet til søndagens kamp mod Hvidovre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P